El 2018 serà un any de festa. T’apuntes?

Aquest 2018 a Apple Catering fem 25 anys i ho volem celebrar com es mereix!

Sembla un tòpic però és ben bé així: sense els nostres clients no seriem on som. És per això que volem tenir un record molt especial per tota la gent que ens ha fet confiança durant aquests 25 anys. Empreses, administracions, AMPES, particulars, escoles,… Sense tots i cadascú de vosaltres a Apple Catering no hauriem aconseguit arribar als 25 anys. És per això que durant tot aquest any 2018 hem preparat tot un seguit de sorpreses i agraïments amb tots els imprescindibles, els que heu confiat i/o confieu en nosaltres perquè us cuinem. Som conscients que el menjar és un acte cultural molt important a casa nostra i el que fet que ens deixeu compartir aquest espai amb vosaltres ens omple d’orgull i responsabilitat.
  • Sorteig d’un menú degustació per dues persones al restaurant amb Estrella Michelin El Rincón de Diego de Cambrils. Per conèixer les bases del concurs i la mare com participar consulteu el següent enllaç:
  • Arrossada en motiu de la celebració dels 50 anys de l’escola Montsant, més informació al següent enllaç:
  • Sorteig d’un cap de setmana per dues persones a l’hotel rural-spa “El resguard dels Vents” de Ribes de freser. Per conèixer les bases del concurs i la mare com participar consulteu el següent enllaç:
  • Dinar gratuït al CEIP Sant Mateu de Riudecanyes (amanida, fideuà i gelat) coincidint amb la pintada d’un mur de l’escola per part dels alumnes de sisè.
  • Fideuada de final de curs al CEIP La Vitxeta de Reus. Coincidint amb la festa de final de curs de l’escola des de Apple Catering hem volgut col·laborar oferint una fideuà gratuïta per tots els assistents a la festa.