Un any més, i ja en van 4, l’escola La Vitxeta de Reus organitza un Cros solidari i a Appel Catering en som patrocinadors.

El cros l’organitzen l’Associació de Pares i Mares de l’Escola La Vitxeta, en col·laboració amb el Consell Esportiu del Baix Camp, i tindrà lloc en els terrenys annexos a l’escola el diumenge 18 de Març del 2018, de 10 a 14 hores.

Si us interessa aquest acte esportiu heu de saber:

Com us podeu inscriure?

Alumnes de l’escola LA VITXETA: Estan tots inscrits i rebran el dorsal a l’escola. Cal aportar 1 kg de menjar (oli, llegums, pasta…) al BANC DELS ALIMENTS (dijous, divendres o el dia de la cursa)

Resta de participants:  A través de l’escola, AMPA o directament al Consell Esportiu del Baix Camp (plç la Patacada. Tel. 977 334 063 cebc@cebc.cat) o el dia de la cursa. (Preu inscripció 3€). Cal aportar 1 kg de menjar (oli, llegums, pasta…) al BANC DELS ALIMENTS (dijous, divendres o el dia de la cursa)

Reglament: 

1. La competició començarà a les 10h del matí.

2. Les condicions meteorològiques no seran motiu de suspensió de les curses. En cas extrem, el jutge àrbitre decidirà.

3. Les reclamacions es presentaran per escrit, davant del jutge àrbitre, en els trenta minuts posteriors a la publicació de la classificació.

4. El sol fet d’inscriure’s a la cursa, implica la total acceptació d’aquest reglament.

Per conèixer el horaris de les curses podeu consultar el tríptic aquí:

A Appel Catering estem sempre al costat d’un vida sana, basada en una bona alimentació i en la pràctica habitual d’activitat esportiva. És per això que sempre ens sentim interpel·lats a col·laborar en actes d’aquest tipus.

Animeu-vos a participar i d’aquesta manera col·laborar en la recollida de menjar pel Banc del Aliments. Salut, esport i solidaritat!