Alimentació variada i bons hàbits

Cada cop som més conscients de la importància que el procés d’adquisició d’hàbits alimentaris té en relació al desenvolupament de la persona i de la seva salut. La població en edat escolar es troba en una etapa idònia per a l’adquisició d’aquests hàbits, a través d’un procés que precisa de la implicació i col·laboració de l’entorn familiar i escolar.

Aquest aprenentatge ha d’incidir tant en garantir una alimentació variada, equilibrada i saludable, com en l’adquisició progressiva d’hàbits vinculats al procés alimentari, que contribueixin a la prevenció de trastorns com la obesitat o la bulimia, entre d’altres.

Els nostres productes

La nostra cuina, fonamentada en l’alimentació tradicional i inspirada en la dieta mediterrània però adaptada al context social actual, constitueix la base idònia sobre la qual cimentar els bons hàbits alimentaris entre els escolars.

Els menús adreçats a aquest col·lectiu han de proporcionar els nutrients en quantitat i qualitat suficients per satisfer les seves necessitats d’energia i han de ser supervisats per professionals sanitaris amb formació acreditada i específica en nutrició humana i dietètica, per garantir que siguin variats i equilibrats.

Els nostres criteris

Des d’Apple Catering sempre apostem per una alimentació saludable, mantenint els criteris de qualitat i seguint totes les recomanacions amb la fi de garantir l’equilibri entre les necessitats dels nostres clients i les demandes específiques dels centres / usuaris.
  • Completa: conté tots els grups d’aliments
  • Equilibrada: perquè incorpora quantitats apropiades d’aliments, però sense caure en excessos
  • Suficient: cobreix les necessitats de l’organisme
  • Variada: proporciona la quantitat necessària de vitamines i minerals, ja que inclou diferents grups d’aliments
  • Adequada: a les característiques dels individus i a les seves circumstàncies
  • Pràctica i atractiva: desitjable i amb una bona presentació, amb varietat de textures, colors i temperatures
  • Primer plat (pasta, llegums, sopa, verdures, arrossos,…)
  • Un segon (carn, peix, ous,…) amb guarnició vegetal
  • Pa
  • Postres (fruita del temps o postres làctics)
Oferim purés variats amb patata i verdures fresques de temporada (pastanaga, ceba, mongeta tendra, carbassó, porro) acompanyats de pollastre de corral, vedella o peix blanc amb un raig d’oli d’oliva verge extra cru abans de triturar-los. Aquest àpat s’acompanya d’uns posters làctis adequats a l’edat de l’infant, cal destacar que la fruita natural és la base dels nostres purés. En tot moment seguim les recomanacions que el pediatra fa als pares dels infants amb la incorporació progressiva de nous aliments i textures que anirà desenvolupant durant els primers anys de vida. Tanmateix en el centre disposem d’una dietista-nutricionista per tal d’assessorar en l’elaboració dels menús per aquests grups d’edat i a més també per complementar els dubtes dels pares/mares en vers l’alimentació dels més petits.Des d’Apple Catering ens adaptem a les necessitats que pugui tenir l’usuari: celiaquía, intoleràncies, al·lèrgies… tot garantint la màxima qualitat.