Contacta amb nosaltres

Per qualsevol dubte o suggerència, pressupost o contractació pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari o truca’ns al telèfon 670 551 845 i ens ficarem en contacte amb tu el més aviat possible

Per qualsevol dubte o suggerència, pressupost o contractació pots contactar amb nosaltres a través del següent formulari i ens ficarem en contacte amb tu el més aviat possible.

APPEL CATERING te implantades les mesures i els nivells de seguretat de protección de dades personals exigits per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Carácter Personal i la seva normativa de desenvolupament, per oferir als nostres clients la total confiança de que les seves dades serán tractades amb tota la diligència i que només serán utilitzades per a les finalitats concertades entre ambdues parts.L´imformem que les dades personals obtingudes a partir d´aquest formulari, així com la seva dirección de correu electrònic, han estat incloses en un fitxer del qual és responsable APPEL CATERING, amb la finalitat d´atendre les seves consultes i remetre-li información relacionada i que poguessi ser del seu interés.

L´interessat declara tenir coneixement del destí i l´ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.

L´enviament d´aquest e-mail implica l´acceptació de les clàusules exposades. El Client pot exercir els seus drets d´accés, rectificació, cancel.lació I oposició d´acord amb el previst en la Llei Orgànica 15/1999, mitjançant l´enviament de correu ordinari d´una sol.licitud per escrit a: APPEL CATERING, Carrer Robert d’Aguiló, 17 baixos, 43203, REUS (Tarragona). A la sol.licitud s´haurà d´acompanyar el nom i cognoms de la persona i la fotocòpia del DNI.

POLÍTICA DE PRIVADESA I PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb l’establert per la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), el client/usuari queda informat i presta el seu consentiment a la incorporació de les seves dades a un fitxer del que és responsable APPEL CATERING S.L.U.. que ha estat degudament inscrit en l’Agència Espanyola de Protecció de Dades amb la finalitat d’informar-li sobre els productes i serveis sol·licitats, així com l’enviament de comunicacions comercials sobre els mateixos. Li informem també sobre els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, que podrá exercir al domicili social de APPEL CATERING S.L.U., situat en el C/Dtor.Robert no17, baixos, 43203, Reus (Tarragona).

Li informem també que les dades personals subministrades no seran cedides ni comunicades, ni tan sols per a la seva conservació, a terceres persones.

On trobar-nos

C/Robert d’Aguiló, n.17   |   43203,  Reus (Tarragona)
977 332 595 – També per WhatsApp 670 551 845

Mostra un mapa més gran