Comença un any ple de novetats per Appel Catering. Un dels serveis que sempre hem volgut oferir als nostres clients i usuaris ha sigut la compartició d’informació a través de la nostra pàgina web (actualitat, informació, consells nutricionals,…). Amb la finalitat d’aproximar-nos més als nostres clients i usuaris a partir del mes de febrer de 2018 penjarem cada setmana el menú que oferim a les empreses. Sabem com d’important és conèixer amb prou antelació els plats que s’ofereixen per dinar, ja que això permet calcular molt millor la resta d’àpats de la setmana i, per tant, poder anar a comprar amb prou temps esmorzars, berenars i sopars. Es tracta, doncs, de facilitar la vida als usuaris del nostre servei de catering per empreses.

Si t’agradaria que la teva empresa t’oferís aquest servei de menús de migdia no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres al 977 332 595 o bé enviant un mail a appel@applecatering.cat . 

A Appel Catering estem convençuts que menjar bé, sa i ràpid no només és possible sino que, en molts casos, és necessari. Deixa’ns que t’ho demostrem!

Al següent enllaç hi trobareu cada setmana el menú actualitzat.