Roser Martí
Roser MartíServei de Dietètica i Nutrició a Appel Catering
Tots els nostres articles al blog estàn escrits per la dietista-nutricionista Roser Martí. Si us agraden podeu visitar el seu lloc web Alimentant, allí en trobareu molts més!

Posem a la vostra disposició i coneixement una revisió i valoració dels nostres menús dut a terme per personal de la Generalitat de Catalunya per tal que pugueu contrastar l’adequat, equilibrat i variat menú que servim als nostres comensals. Clic aquí.

Servei de Dietètica i Nutrició a Apple Catering

Apple Catering compta amb l’ajuda d’Alimentant, la qual ens ofereix un servei de dietista-nutricionista a les nostres instal·lacions. La Dra. Roser Martí Cid, (Dietista-Nutricionista, Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments, Doctora en Nutrició i Metabolisme, núm. ACDN 280) és la responsable d’elaborar tots els menús, adaptacions per intoleràncies i/o al·lèrgies alimentàries i recomanacions nutricionals.
A més a més també du a terme formació, xerrades i assessorament higiènic en l’empresa i en els centres on subministrem els nostres menús, així com consultes o informació als pares i/o usuaris que ho sol·licitin davant que qualsevol dubte relacionat amb l’alimentació.

En quan a la confecció de menús, cal destacar que aquests varien mensualment, respectant l’estacionalitat dels productes, donant la màxima varietat intentant no repetir receptes al llarg del mes, i també respectant els gustos i preferències dels usuaris, tot això fent que aquests siguin equilibrats i saludables, al mateix temps que també es confecciona el valor nutricional (Kcal, HC, proteïnes i lípids) del menú i/o les racions recomanades segons edat i sexe, tot donant recomanacions o incorporant receptes i informació d’interès per als usuaris.

Per l’elaboració dels nostres menús, la dietista-nutricionista, es basa amb:
La Guia de l’Alimentació Saludable en l’Etapa Escolar, elaborada per l’Agència de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, la Direcció General d’Atenció a la Família i Comunitat Educativa, Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, 2012.
Recomanacions per a l’alimentació en la primera infancia (de 0 a 3 anys), elaborada per la Direcció General de Salut Pública del Departament de Salut. Pla integral de promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable (PAAS). Generalitat de Catalunya Agència de Protecció de la Salut, Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Recomanacions d’alimentació i activitat física per a centres d’acolliment residencial per a persones grans, elaborat per la Generalitat de Catalunya, Departament de Salut, 2010.
Recomanacions, protocols i estudis científics per intoleràncies i al·lèrgies alimentàries.

 

Visitar web

Vols saber més sobre Alimentant?

Visita ara el lloc web
Visitar web