POLÍTICA DE PRIVADESA

Quan precisem obtenir informació per la seva banda, sempre li sol·licitarem que ens la proporcioni voluntàriament de forma expressa. Les dades seran recaptades a través dels formularis de recollida de dades del lloc web o altres vies.

Informació básica sobre Protecció de Dades.  
Responsable: APPEL CATERING S.L.U.
Finalitat: Prestar els serveis sol.licitats, enviament de comunicacions comercials, newsletter informatius i atendre les seves consultes.
Legitimació: Execució d´un contracte

Consentiment de l´interessat.

Destinataris: No se cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
Derechos: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, indicats en la informació adicional, que pot exercir dirigint-se a l´adreça del responsable del tractament en: info@appelcatering.cat
Procedència: El propi interessat.
Informació adicional: Pot consultar informació adicional i detallada sobre Protecció de Dades en la continuación d´aquest document.

 

Informació addicional

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Identitat: APPEL CATERING S.L.U.                    NIF: B-43548783

Adreça postal: C/Doctor Aguiló, nº17,baixos, 43203,Reus, (Tarragona).

Telèfon: 977 332595

Correu electrònic: info@appelcatering.cat

 

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En APPEL CATERING S.L.U. Propietari de la Web tractem la informació que ens faciliten les persones interessades amb la finalitat de realitzar : la gestió administrativa, comptable i fiscal dels serveis sol·licitats (clients), atendre les seves consultes, així com l’enviament de la nostra Newsletter i comunicacions comercials sobre els nostres productes.

 

Per quant temps conservarem les seves dades?

Les dades es conservaran mentre no ens sol·liciti la seva supressió i en qualsevol cas durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.

 

Quin és la legitimació per al tractament de les seves dades?

Li indiquem la base legal per al tractament de les seves dades:

Execució d’un contracte: Prestació dels serveis sol·licitats(clients)

Consentiment de l’interessat: Enviament de comunicacions comercials, atendre les seves consultes i rebre nostra Newsletter (usuaris de contacte)

 

A quins destinataris es comunicaran les seves dades?

No se cediran dades a tercers (usuaris web) excepte obligació legal. Persones i entitats directament relacionades amb el responsable(clients).

 

Transferències de dades a tercers països?

No estan previstes transferències de dades a tercers països.

 

Quins són els seus drets quan ens facilita les seves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a APPEL CATERING S.L.U. estem tractant dades personals que els concerneixin, o no.

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre altres motius, les dades ja no siguin necessaris per a les finalitats que van ser recollits.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l’exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades. En aquest cas, APPEL CATERING S.L.U. deixarà de tractar les dades, salvo per motius legítims imperiosos, o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions.

Podrà exercitar materialment els seus drets de la següent forma: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com la portabilitat de les seves dades, que pot exercir en l´adreça del propietari de la web.

Si ha atorgat el seu consentiment per a alguna finalitat concreta, té dret a retirar el consentiment atorgat a qualsevol moment, sense que això afecti a la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

En cas que senti vulnerats els seus drets pel que concerneix la protecció de les seves dades personals, especialment quan no hagi obtingut satisfacció en l’exercici dels seus drets, pot presentar una reclamació davant l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent a través del seu lloc web: www.agpd.es.

 

COM HEM OBTINGUT LES SEVES DADES?

Les dades personals que tractem a APPEL CATERING S.L.U. procedeixen del propi interessat.

No es tracten categories especials de dades personals (són aquelles dades que revelin l’origen ètnic o racial, les opinions polítiques, les conviccions religioses o filosòfiques, o l’afiliació sindical, dades genètiques, dades biomètriques dirigides a identificar de manera unívoca a una persona física, dades relatives a la salut o dades relatives a la vida sexual o l’orientació sexual d’una persona física).

 

EL PROPIETARI DE LA WEB podrà utilitzar cookies durant la prestació de serveis del lloc web. Les cookies són fitxers físics d’informació personal allotjats en el propi terminal de l’usuari. L’usuari té la possibilitat de configurar el seu programa navegador de manera que s’impedeixi la creació d’arxius cookie o s’adverteixi de la mateixa.

 

APPEL CATERING S.L.U. adopta els nivells de seguretat corresponents requerits per REGLAMENT (UE) 2016/679 DEL PARLAMENT EUROPEU I DEL CONSELL i altra normativa aplicable. No obstant això, no pot garantir l’absoluta invulnerabilidad dels sistemes, per tant, no assumeix cap responsabilitat pels danys i perjudicis derivats d’alteracions que tercers puguin causar en els sistemes informàtics, documents electrònics o fitxers de l’usuari.

Si opta per abandonar el nostre lloc web a través d’enllaços a llocs web no pertanyents a la nostra entitat, APPEL CATERING S.L.U.no es farà responsable de les polítiques de privadesa d’aquests llocs web ni de les cookies que aquests puguin emmagatzemar en l’ordinador de l’usuari.

La nostra política pel que fa al correu electrònic se centra a remetre únicament comunicacions que vostè hagi sol·licitat rebre.

Si prefereix no rebre aquests missatges per correu electrònic li oferirem a través dels mateixos la possibilitat d’exercir el seu dret de cancel·lació i renúncia a la recepció d’aquests missatges, de conformitat amb el que es disposa en el Títol III, article 22 de la Llei 34/2002, de Serveis per a la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.