Qui som Apple Catering

Apple Catering és una empresa familiar que des de fa vint-i-cinc anys ofereix serveis de catering personalitzats a col·lectivitats de la nostra demarcació.

La nostra activitat s’ha basat des del començament en el compromís de donar prioritat absoluta a la qualitat del producte. Aquest aspecte, a banda de marcar la diferència dins el nostre sector, també determina el nostre ritme de creixement, doncs el producte es prepara en el dia i seria incompatible mantenir els nostres estàndards de qualitat amb un servei massificat.

Com som

L’actual direcció manté la filosofia original d’oferir una cuina casolana i tradicional a partir d’un producte fresc i de qualitat però sense deixar de banda les tècniques i tendències de la cuina actual per adaptar-la als paladars més exigents. Dedicació exclusiva, control de tots el processos i contacte directe amb el client són la nostra manera de fer als fogons.
La fidelitat i la capacitat d’adaptació del nostre personal és fonamental perquè el nostre projecte tiri endavant any rere any. Una bona comunicació i la implicació dels nostres treballadors en les tasques d’elaboració i distribució dels nostres àpats resulten fonamentals per oferir un bon servei.

En l’actualitat, malgrat els temps difícils que ens ha tocat viure, continuem treballant amb la mateixa il·lusió del primer dia, amb el mateix producte i els mateixos proveïdors, perquè gaudir d’un bon àpat és un dels petits grans plaers que ens regala la vida.

Dedicació exclusiva, control de tot el processos i contacte directe amb el client son la nostra manera de fer als fogons.
  • Que oferim

Els nostres productes

A Apple Catering ens preocupa la sostenibilitat, per això apostem per el mercat de proximitat. La majoria dels nostres proveïdors són de Catalunya i, més concretament, a les nostres comarques: Productes d’horta, fruits secs, olis… entre altres.