A Apple Catering seguim de celebració i, un cop més, ho volem compartir amb els nostres clients i usuaris. Aquesta vegada us volem portar a un indret molt especial per nosaltres.

Us proposem que participeu en el sorteig d’un cap de setmana per dues persones a l’hotel rural-spa “El resguard dels Vents” de Ribes de Freser.

A l’Hotel-Spa Resguard dels Vents, situat a 1.000 metres d’altitud, s’hi respira la tranquil·litat i el silenci dels prats i boscos que l’envolten. La seva privilegiada ubicació permet gaudir d’unes magnífiques vistes de la Vall de Ribes. Un innovador espai, elegant i contemporani, amb personalitat i encant, on l’essència rural de la vida a la muntanya impregna tots el seus racons.

Vista de nit Hotel Resguard dels Vents

Poemes amb referències al vent donen nom a les 17 habitacions de l’hotel. Àmplies, confortables, lluminoses, amb terrassa o jardí particular. De diferents estils, colors i possibilitats, en disposem de 4 dobles, 7 superiors, 3 superiors Acqua i 3 suites especials.

 

Entren en els sorteigs totes aquelles persones o entitats que contractin un servei de catering per esdeveniments per un mínim de 50 persones els mesos de maig, juny i juliol. Si heu d’organitzar una boda, comunió, aniversari o festa familiar recordeu que encarregant el catering amb nosaltres entrareu en el sorteig d’aquest fantàstic cap de setmana.

El sorteig es realitzarà en directe per facebook el dia 31 de juliol al migdia.