Aquest 2018 a Appel Catering estem d’aniversari i el volem compartir amb tota aquella gent que, gràcies a la vostra fidelitat, ens heu permès ser on som. Ens hem proposat que aquest 2018 sigui un any molt especial i ple de sorpreses, així que som-hi!

Avui us volem presentar la primera de les sorpreses, destinada als usuaris dels menús de migdia, tant empreses com particulars. Sortejarem un menú degustació per a dues persones al restaurant “EL RINCÓN DE DIEGO” de Cambrils. El Rincón de Diego és un dels millors restaurants del país, i així ho demostra que l’any 2005 va ser guardonat amb una estrella Michelín i encara la manté, any rere any.

Per tal de poder optar a aquest meravellós regal us demanem:

  • Fer 40 dinars amb nosaltres entre els dies 19 de març i l’1 de juny

Els qui ja dineu amb nosaltres cada dia a través de la vostra empresa només ho heu de seguir fent i prou. L’empresa s’encarregarà de passar-nos cada dia la llista.

Els qui veniu de tant en tant a recollir el dinar a les nostres instal·lacions de Reus l’únic que haureu de fer ara és donar-nos el vostre nom i us anirem apuntant cada dia a la llista. Recordeu que ens heu de trucar cada dia abans de les 12 a.m. i dir-nos quants menús voleu.

I els qui dineu a la feina i no us va bé venir a recollir el dinar a Appel Catering què podeu fer? Molt fàcil, us poseu d’acord amb la resta de companys i companyes i us ho portem a la vostra oficina cada dia. Cada setmana elaborem un menú diferent i us deixem triar entre dos primers i dos segons. Consulteu el menú d’aquesta setmana.

El sorteig es realitzarà el dia 4 de Juny a les 14:00 a través de Facebook LIVE.

MOLTA SORT i BON PROFIT!